Lakcím; Magyarország, 3700, Kazincbarcika, Tardonai út 56.
Szül. idő, hely, Állampolgárság/ Etnikum; 1972,05,19, Kazincbarcika; Magyar,
Magyarország, 2026, augusztus, 29,
Címzett; Mark Rutte NATO Főtitkár, -NATO NCI Agency, (NATO Hírszerző ügynökségei), -PESCO, -Európai Védelmi Ügynökség (EDA),
-Magyar Péter Miniszterelnök, -Orbán Viktor volt Miniszterelnök, -Tisza párt, -FIDESZ párt, -KDNP párt, -Hungary Helps Program,
-NATO és EU országok; -Kormányai, -Minisztériumai, -Honvédelmei (Hadseregei), és -Titkosszolgálatai. (Néhány országnak nincs e-mailje csak "e-Kapcsolatfelvételi űrlap", stb van, ezért ezt nekik oda küldöm, és/vagy a nagykövetségeiknek.)
-Oroszország Nagykövetsége Magyarországon, Sztaniszlavov Evgenij Arnoldovics Nagykövet, Kreml, SVR, FSB,
Csatolás; 2KimarNszigID.pdf, 20210711_Kimar-N_Motko-T.pdf, 2020-Marc-07_To-SVR-Demeter-Hudak_BAZ-12.pdf,
2026TbTaxaid.pdf, 2021-01-15_To-Museum_3.pdf, 20231219ToReutYahoo.pdf, 02ToEUKimarN20220729.pdf,
20151115Consul.png, 20251019ToRuUS.pdf, 139Bp20260812photos.pdf, 139Bp20260805To.pdf,
Police20260812HT.pdf, 20260729ToHlthDptKb.pdf, KimarNVideo64.pdf, 20260805AZsPhoto.pdf, 202608AllBnrBp.pdf,
Tárgy; #16, NATO-EU Korrupció, és Rasszizmus,
Tisztelt Cím!
2026-08-12-én a véleményemet nyilvánítottam ki Budapesten, nyolc EU, NATO tagország nagykövetségei előtt (a fotók csatolva mint 139Bp20260812photos.pdf). Mindenkit értesítettem erről e-mailben, (email csatolva van mint 139Bp20260805To.pdf). Az események videó linkjei a KimarNVideo64.pdf csatolásban vannak. Ezeket a transzparenseket használtam csatolva mint 202608AllBnrBp.pdf.
Indoklás;
-Mert a hatóságok rasszista kommunista bűnei, korrupciói elnyomják az emberi jogaimat és veszélyeztetik az életemet Magyarországon 2015 óta. A tények azt mutatják, hogy ezt az üldöztetést azok a (ex)kommunista ügynökök (és családjaik, stb) csinálják, akik most az EU-nak, NATO-nak dolgoznak, és vagy képviselik azokat. És a volt FIDESZ-KDNP kormány is felelős ezért. És most ott van az új "Tisza"-kormány, és ez a rasszista kommunista bűnözés továbbra is folytatódik. És például nincs jövedelmem mert ez az emberi jogi bűncselekmény még a törvényes munkavégzésben is megakadályoz engem ezért az édesanyám fizeti az ételemet. - Sajnos Magyarország anélkül csatlakozott az EU-NATO-hoz, hogy bárki megállította volna a kommunista ügynök bűnök áldozataival szembeni elfogultságot és előítéletet Magyarországon. És az EU-NATO tagországok pedig ezt korruptan, törvénytelenül engedélyezték a szavazatukkal. További információk erről az alábbi a csatolásokban találhatóak 02ToEUKimarN20220729.pdf. -És volt egy idő amikor én azt hittem, hogy ez csak egy hamis zászlós támadás (20231219ToReutYahoo.pdf), de ha követem az orosz pénzt és Oroszország barátjainak céljait, akkor ebben a rasszista bűnben van egy radikális, fanatikus szovjet ideológia is, amit az FSB, SVR stb irányít (20251019ToRuUS.pdf).
Ez történt 2026 augusztus 12-én;
1/8 Ciprusi Nagykövetség, A kaputelefonon beszéltünk, azt mondták, hogy most nem mehetek fel hozzájuk, de könnyedén engedték, hogy véleményt nyilvánítsak transzparensekkel. -De a rasszista ex-KGB, EU, NATO korrupció még mindig sérti az emberi jogaimat.
2/8 Montenegrói Nagykövetség, A kaputelefonon beszéltünk, azt mondták, hogy most nincsenek ott diplomaták, ezért nem tudok senkivel se beszélni. És után véleményt nyilvánítottam transzparenseimmel gond nélkül. -De a rasszista ex-KGB, EU, NATO korrupció még mindig sérti az emberi jogaimat.
3-4/8 Ír - Litván Nagykövetségek, Ugyan abban az irodaházban vannak. Az irodaház recepciósa azt mondta, hogy időpont kell a nagykövetségek látogatásához, sajnos a nagykövetségek nem válaszoltak az e-mailemre, ami azt jelenti, hogy nem akartak beszélni, de könnyedén tudtam véleményt nyilvánítani a transzparensekkel. -De a rasszista ex-KGB, EU, NATO korrupció még mindig sérti az emberi jogaimat.
5/8 USA Nagykövetség, Odamentem a biztonsági fülkéhez, beszéltem egy biztonsági őrrel, aztán elkérte az e-mailemet, bementa fülkébe, majd kijött, elmosolyodott és azt mondta, hogy minden rendben van. Aztán véleményt nyilvánítottam transzparensekkel a szokásos helyen. -De a rasszista ex-KGB, EU, NATO korrupció még mindig sérti az emberi jogaimat.
6/8 Francia Nagykövetség, A kaputelefonon beszéltünk, azt mondták, hogy nincs senki, akivel most beszélhetnék, de könnyedén engedték, hogy véleményt nyilvánítsak transzparensekkel. -De a rasszista ex-KGB, EU, NATO korrupció még mindig sérti az emberi jogaimat.
7/8 Orosz Nagykövetség, Odamentem a rendőrfülkéhez, és azt mondtam az (első) rendőrnek, hogy transzparensekkel akarok véleményt nyilvánítani, és nem tudta, mit tegyen, én meg elindítottam a videófelvételt. És azt mondta, hogy megkérdezi a kollégáját hátha ő többet tud erről. - Aztán megérkezett a (2-dik) rendőr, és nem engedte meg, hogy transzparensekkel véleményt nyilvánítsak és fotókat készítsek arról.
-Az első percekben (videóidő 2:17) a 2-dik rendőr nem volt hajlandó beszélni a feletteseivel, pedig kértem, hogy hívja fel őket felvilágosításért, ha nem ismeri vagy nem érti a véleménynyilvánítás folyamatát, - (videóidő 2:30) megkérdeztem a nevét, és ránéztem a névjelzésére, és azt olvastam, hogy „Harasztosi Tamás”, és azt mondta, hogy ez a neve, és aztán azt mondta, hogy a rangja „Százados”, de a karján lévő rangjelzés „három (3) ezüstcsillag és egy ezüst V jel volt”, és a rendőrség egyik honlapja szerint
https://karrier.police.hu/rendorokrol ez a rang csak „Főtörzsőrmester” és nem „Százados”. A fényképek róla csatolva mint Police20260812HT.pdf. És mindig megtagadta a választ arra, hogy milyen törvény alapján tagadja meg a jogaimat. Egyszer még azt is mondta (videóidő 4:26) “Nem kell ide törvény, itt ilyet nem lehet”. És én ezt mondtam (videóidő 4:28) „Ön öntörvényű?”. És én ismét kértem hogy beszéljenek a feletteseikkel, és az (első) rendőr telefonált, én pedig tovább beszélgettem a (2-dik) rendőrrel. És a (2-dik) rendőr ezt mondta nekem (videóidő 5:54) „Jó, mindjárt, kijön a főnök úr. Ha ő megengedi akkor áldásom rá. Én nem engedem meg, én nem akarom..”. És az (első) rendőr kérdezte (videó idő 6:16) “Meddig fog ez tartani uram?”, és én mondtam, hogy “Körülbelül 5 percig..”. Aztán az (első) rendőr mondta a (2-dik) rendőrnek (videóidő 6:22) „Azt mondta (a főnök) hogy jó..”. Én és a (2-dik) rendőr tovább vitatkoztunk a jogaimról, és a (2-dik) rendőr ezt mondta (videó idő 6:49) “Na tisztázunk már valamit, ha jön egy sima átlag állampolgár, mert ő kíváncsi, le akarja fényképezni a kertet vagy bármit, akkor ő lefényképezi magát, de mivel hozott papírt meg ehhez hasonlót, az teljesen más”. - És amikor felépítettem a transzparenseimet, rámutattam a transzparense és ezt mondtam a rendőröknek (videóidő 9:20); „Tulajdonképen ez volna a problémám. Nem tudok dolgozni, elvannak nyomva, sárba vannak tiporva a jogaim. Nincs jövedelmem és ezért édesanyám fizeti az ételemet. Ezért csinálom, mert Önök nem, hogyha Önök abbahagynák, felszólítanák a többi hatóságot, hogy hagyják abba, akkor ez nem lenne”. - Aztán készítettem néhány fényképet erről az eseményről, és elraktam a transzparenseimet. És a rendőr ezt mondta „Hát ha mondta volna korábban hogy csak ez lesz akkor..”.
- Nem írtam le a teljes beszélgetést, vannak további részek is, amikor úgy gondolom, hogy a (2dik) rendőr érdekesen inkorrekt, korrupt volt, - és szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ezeket érdemes lenne megvizsgálni és megtenni a szükséges lépéseket.
8/8 Török Nagykövetség, Egy rendőrnővel beszéltem, azt mondta, hogy ismer engem, már korábban is csináltam ilyet itt, és könnyedén engedte, hogy véleményt nyilvánítsak transzparensekkel. -De a rasszista ex-KGB, EU, NATO korrupció még mindig sérti az emberi jogaimat.
És ez történt a Népegészségügyi Osztályon Kazincbarcikán 2026 augusztus 5-én;
2026 augusztus 5-én reggel 8:00-kor meglátogattam a Népegészségügyi Osztályt Kazincbarcikán, előtte mindenkit értesítettem erről e-mailben 2026-07-29-én, (email csatolva van mint 20260729ToHlthDptKb.pdf), és ezt az e-mailt az EU és a NATO tagországoknak és Oroszországnak is címeztem, hogy kísérjék figyelemmel ezt az eseményt. És használtam egy transzparenst, valamint készítettem néhány szelfit előttük, mielőtt bementem volna az osztályukra, ez volt a transzparensen; "Hol van Dr András Zsuzsanna közalkalmazott? Mert nyitvatartás időben szeretnék találkozni és beszélni vele", (fénykép csatolva mint 20260805AZsPhoto.pdf, az esemény videó linkjei a KimarNVideo64.pdf csatolásban van).
- Úgy gondoltam, ezúttal találkozhatok Dr András Zsuzsannával, mert még e-mailt is küldtem neki erről a látogatásról, de egy ott lévő nő (akit korábban soha nem láttam) Dr. Zsuzsanna András asszisztenseként mutatkozott be, azt mondta, hogy most Dr András Zsuzsanna a másik telephelyen van, nem ebben, és nem biztos benne, hogy holnap itt lesz. Azt is mondta, hogy a "hőhullám" miatt most mindenki home office-ban dolgozik. És én mondtam neki, hogy „Az internetes oldalukon az áll, hogy délelőtt 11 óráig vannak nyitva a látogatási időben a hőhullám miatt”, (és nem láttam semmilyen jelzést az osztályukon, ami a „hőségriadó alatti szabályaikról” szólt volna). Végül pedig azt mondtam neki, hogy úgy fogok visszajönni, ahogyan ma tettem (e-maillel és transzparenssel).
*
Megjegyzés: Esküszöm és kijelentem, hogy szellemileg egészséges személy vagyok és soha sem voltam semmilyen pszichiátriai vizsgálaton Magyarországon, és nem létezik semmilyen törvényes pszichiátriai vizsgálati eredmény ami „mentális betegséget” bizonyítana rólam, se külföldön se Magyarországon. -És Dr Motkó Tamás nem válaszolt a 20210711_Kimar-N_Motko-T.pdf levelemre, ezért nem ismerem el háziorvosomnak őt sem. - Már halott lennék a Malajziában megismert emberek segítsége nélkül, a legtöbb muszlim volt, és isten bebizonyította, hogy segítségük arra kényszerítette a magyar rendszert, hogy kicsit vissza lépjen az üldözésben, és nem a malajziai politikusok stb mert ők korruptak. -Nos ezek amiket tapasztalhatunk, amikor az EU, NATO titkosszolgálatok hanyagul korrupt részei újrahasznosítják az ex-KGB magyar részét. -Érdekes belegondolni, hogy néhány ártatlan, egészséges áldozata az ex-kommunista-bűnöknek talán most a rasszista ex-KGB orvosok, stb hatóságok korrupt kezeiben vannak Magyarországon, és EU, NATO tud erről a bűnről.
Tisztelettel Kimár Norbert
*** Angolul / in English ***
Address; Hungary, 3700, Kazincbarcika, Tardonai ut 56.
Birth place, date, Nationality/ Ethnic; Hungary, Kazincbarcika, 19, May, 1972; Hungarian,
29, August, 2026. Hungary,
To; Mark Rutte NATO secretary General; -NATO NCI Agency, (NATO Intelligence), -PESCO, -European Defence Agency (EDA),
-Péter Magyar, Prime Minister, -Viktor Orban former Prime Minister, -Tisza party, -FIDESZ party, -KDNP party, -Hungary Helps Program,
-Governments, -Ministries, -Defences (Armies), and -Secret services, of NATO and EU countries. (Some countries don't have email just "e-Contact Form", etc, therefore I send this to them there, and/or to their embassies.)-Russian Embassy in Hungary, -Stanislavov Evgeniy Arnoldovich Ambassador, -Kremlin, SVR, FSB,
Attachments; 2KimarNszigID.pdf, 20210711_Kimar-N_Motko-T.pdf, 2020-Marc-07_To-SVR-Demeter-Hudak_BAZ-12.pdf,
2026TbTaxaid.pdf, 2021-01-15_To-Museum_3.pdf, 20231219ToReutYahoo.pdf, 02ToEUKimarN20220729.pdf,
20151115Consul.png, 20251019ToRuUS.pdf, 139Bp20260812photos.pdf, 139Bp20260805To.pdf,
Police20260812HT.pdf, 20260729ToHlthDptKb.pdf, KimarNVideo64.pdf, 20260805AZsPhoto.pdf, 202608AllBnrBp.pdf,
Subject; #16, NATO-EU Corruption, and Racism,
Dear Sir, Madam,
On 12, August, 2026, I expressed my opinion in Budapest, in front of eight embassies of EU, NATO member countries, (the photos are attached as 139Bp20260812photos.pdf). I informed everybody about it in email (email is attached as 139Bp20260805To.pdf). The video links of the events are in the KimarNVideo64.pdf attachment. I used these banners attached as 202608AllBnrBp.pdf.
Reasoning;
-Because the authorities racist communist crimes, corruption have been oppressing my human rights and endangering my life in Hungary since 2015. The facts are showing that those (ex-)communist agents (and their families, etc) are doing this persecution which are now working for the EU, NATO, and or representing those. And the ex-FIDESZ-KDNP government too is responsible for that. And now there is the new "Tisza" government, and this racist communist crime still continues. And for example I've no income because this persecution even prevents me from working lawfully, therefore my mother pays for my food. -Unfortunately, Hungary joined EU-NATO without anyone stopping the bias and prejudice against the victims of communist agent crimes in Hungary. And EU, NATO member countries corruptly, unlawfully allowed this with their vote. More information about this can be found in the below attachments 02ToEUKimarN20220729.pdf. -And there was a time when I thought this is just a false flag attack (20231219ToReutYahoo.pdf), but if I follow the Russian money and the purpose of the friends of Russia, then there is also a radical, fanatic soviet ideology in this racist crime what FSB, SVR etc control (20251019ToRuUS.pdf).
This happened on 12 August 2026;
1/8 Cypriot Embassy, We talked on the intercom, they said I couldn't go up to them now, but they easily let me express my opinion with banners. -But the racist ex-KGB, EU, NATO corruption is still violating my human rights.
2/8 Montenegrin Embassy, We talked on the intercom, they said there are no diplomats there right now, so I can't talk to anyone. And then I expressed my opinion with my banners without any problem. -But the racist ex-KGB, EU, NATO corruption is still violating my human rights.
3-4/8 Irish - Lithuanian Embassies, They’re in the same office building. The receptionist of the office building said that it needs appointments to visit the embassies, sadly the embassies didn't reply to my email, which means they didn't want to talk, but I could easily express my opinion with banners. -But the racist ex-KGB, EU, NATO corruption is still violating my human rights.
5/8 USA Embassy, I went to the security booth and spoke to a security guard, and then he asked for my email, went into the booth, then came out, smiled, and said everything was fine. Then I expressed my opinion with banners in the usual place. -But the racist ex-KGB, EU, NATO corruption is still violating my human rights.
6/8 French Embassy, We talked on the intercom, they said there's nobody I can talk to right now, but they easily let me express my opinion with banners. -But the racist ex-KGB, EU, NATO corruption is still violating my human rights.
7/8 Russian Embassy, I went to the police-booth, and I said to the (1st) policeman that I want to express my opinion with banners, and he didn’t know what to do, and I started the video recording. And he said he will ask his coworker maybe he knows more about this. - And then the (2nd) policeman arrived, and he didn’t allow me to express my opinion with banners and to take photos of it.
-In the first minutes (video time 2:17) (2nd) police refused to speak to his superiors, even though I asked him to call them for clarification if he was unfamiliar with or did not understand the process of expressing opinion, - (video time 2:30) I asked his name and looked at his name tag and read “Tamás Harasztosi” and he said that was his name, and then he said that his rank is "Captain (Százados)", but the rank insignia on his arm was “three (3) silver stars and a silver V symbol”, and according to a police’s website
https://karrier.police.hu/rendorokrol that rank is only “Master Sergeant (Főtörzsőrmester)” and not “Captain (Százados)”. Photos of him are attached as Police20260812HT.pdf. And he always refused to answer that based on what law he was denying my rights. Once he even said (video time 4:26) “Doesn’t need law here, this such thing is not allowed here”. And I said him (video time 4:28) “Are you a law unto yourself? (Ön öntörvényű)?”. And I asked them again to call their supervisor, and the (1st) police made a phone call, and I continued talking to the (2nd) police. And the (2nd) police said to me (video time 5:54) "All right, the boss will come out immediately. If he allows it, then I’m blessing it. I don’t allow it, I don’t want it..”. And the (1st) police asked (video time 6:16) “Sir, How long will it take?”, and I said “About 5 minutes..”. Then the (1st) police said to the (2nd) police (video time 6:22) “He (boss) said it’s alright..”. And I and the (2nd) police were still arguing about my rights, and the (2nd) police said that (video time 6:49) "Let's get something straight, if an ordinary citizen comes, because he's curious, he wants to take a picture of the garden or whatever, he takes a picture of himself, but because you brought papers and similar (thing), that’s a completely different matter”. -And when I built up my banners, I pointed to the banner and said to the police this (video time 9:20); “Actually this would be my problem. I can’t work, my rights are being oppressed, trampled into the mud. I’ve no income and therefore my mother pays for my food. That’s why I’m doing this, because you don’t, if you would stop (it), order the other authorities to stop it, then this wouldn't be happening”. - Then I took a few photos of this event, and put away my banners. And then the police said “Well, if you had said earlier that this will be all, then..”.
- I didn't write down the entire conversation, there are further parts where I believe the (2nd) policeman was interestingly incorrect, corrupt, - and I would like to point out that it would be worth examining these and taking the necessary steps.
8/8 Turkish Embassy, I talked with a policewoman, she said she knows me, I've done this here before, and she easily let me express my opinion with banners. -But the racist ex-KGB, EU, NATO corruption is still violating my human rights.
And this happened at the Health Department in Kazincbarcika on 05-August-2026;
05-Aug-2026 at 08:00 A.M. I visited the Health Department in Kazincbarcika, before that I informed everybody about this in email on 29-July-2026 (email attached as 20260729ToHlthDptKb.pdf), and I addressed this email also to the EU, NATO member countries and Russia too, for reason to follow this event. And I used a banner and took some selfie pictures in front of them before I went into their department, the banner said this; "Where is Dr Zsuzsanna András public servant? Because I want to meet and talk to her during opening hours", (the photo is attached as 20260805AZsPhoto.pdf, and video links of the event are in the KimarNVideo64.pdf attachment).
- I thought I might meet Dr Zsuzsanna András this time, since I had even sent her an email about this visit, but a woman there (whom I had never seen before) introduced herself as the assistance of Dr Zsuzsanna András, she said that right now DrZsuzsanna András is in the other premises and not in this, and not sure whether she will be here tomorrow. She also said that everybody is currently working in home-office because of the "heatwave". And I told her, "Your website says that the visiting hours is open until 11:00 A.M, because of the heatwave", (and I didn’t see any sign in their department about their rules for heat alerts). And in the end I told her that I will come back just as I did it today (with email and banner).
*
Note: I swear and I state that I’m mentally healthy person and I never was on any psychiatric examination in Hungary, and doesn’t exist any kind of lawful psychiatric examination result which proves “mental illness” about me, neither on abroad nor in Hungary. -And Dr Tamás Motkó didn’t answer to my 20210711_Kimar-N_Motko-T.pdf letter, therefore I don't recognize him either as my family doctor. - I'd be dead already without help of people I met in Malaysia, most were Muslims, and God proved that their help forced the Hungarian system to step back a little in this persecution, and not the Malaysian politicians etc because they're corrupt. -Well these are what we can experience when the carelessly corrupt parts of EU, NATO secret services are recycling the ex-KGB's Hungarian part. -It’s interesting to think about that some innocent, healthy victims of ex-communist-crimes might be right now in the corrupt hands of the racist ex-KGB doctors, etc authorities in Hungary, and the EU, NATO know about this crime.
Sincerely: Norbert Kimár